Yhteystiedot

Välittävää asuntokauppaa yhteystiedot

Ostimme perheemme kanssa ison, vanhan kiinteistön Porvoon Hinthaaran keskustasta. Turistijuna Lättähattu viheltelee kesäisin muutaman askelen päässä toimistostamme. Talon ulkoasu on  kohentunut sitten sota-ajan jälkeisistä ajoista. Kiinteistössä toimi silloin suuri maataloustarvikekauppa,  70-luvulla elintarvikekauppa ja 90-luvulla päiväkoti. Lisäksi kiinteistössä on aina ollut myös asuntoja. Ullakolta löytyi paljon vanhoja lehtiartikkeleita, vanhoja mainoksia, pakkauksia. Ei ole kaukana ollut todella niukka aika. Lehti-ilmoituksissa haluttiin vaihtaa jopa miesten rikkinäiset alushousut kahvipakettiin. Sodan jälkeen kaikki oli niukkaa, naulojakin sai n. kilon verran/talous. Sen ajan rakentaminen näkyy talossamme. Kun purimme vanhoja seiniä, naulat oli todella pitkiä ja vahvoja :). Voisin tähän kohtaan liittää kuvan vanhemmistani, kun he vuonna 1947 kävelevät Oulun kaupungissa, saa vähän sen ajan henkeä ja tyyliä näkyviin.

WP_20150822_16_02_11_Pro

Kuva on hieman rapistunut. Vanhemmiltani olen perinyt sitkeyden, työteliäisyyden ja toisesta välittämisen. He selviytyivät hyvin sen ajan niukkuudesta.

Olemme  kunnostaneet koko kiinteistön sekä ulkoa että sisältä kokonaan uuteen elämään. Talossa on nyt kolme asuntoa ja liiketiloja. Vaikka olemme tässä keskustassa ihan kadussa kiinni, kiinteistön sisäpiha on erittäin suojaisa ja viihtyisä. Tänne ovat asiakkaat tervetulleita ja täältä toimistolta on helppo lähteä koko Uudenmaan kohteisiin.

Jos olet tulossa toimistolle, soita mieluummin etukäteen, että ollaan varmasti paikalla. Työn kuvaan kuuluu liikkua aika paljon ”kentällä”, kohteita hankkimassa, stailaamassa, kuvaamassa tai esittelemässä.

Tervetuloa tutustumaan!

 

Home by Helena Oy LKV
Pornaistentie 19
07110 HINTHAARA

PORVOO

puh. 050-3903544

y-tunnus: 2335374-9

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@homebyhelena.fi

Matkapuhelimet:

Helena Törmänen 050-3903544

Löydät meidät myös Facebookista.

Näytä suurempi kartta