Palvelumme

Asuntokauppaa erilaisella konseptilla!

Välittävää asuntokauppaa – Home by Helena on uudenaikainen kiinteistövälitysyritys.

Aloitimme toimintamme Uudellamaalla vuoden 2010 alussa. Vankan kokemuksen lisäksi toimme mukanamme uuden tavan toimia asuntomyynnissä.  Autamme Sinua asunnon myyntikuntoon laittamisessa. Mietimme yhdessä myyjän kanssa, mitä toimenpiteitä tarvitsee tehdä, ennen asunnon myyntiä. Tuomme mm. muuttolaatikkoja valmiiksi, että voit aloittaa jo tavaroiden pakkaamisen muuttoa varten ja samalla asunto valmistautuu tuleviin myyntiesittelyihin. Jos asuntosi on tyhjä, tuomme sinne sisustustavaroita, tekstiilejä, tarvittaessa joitan kalusteita, jotta ostajan olisi helpompi hahmottaa, mitä asuntoon itse asiassa mahtuu.

Home by Helena toimii näin uuden konseptin mukaan. Pidämme paljon yksittäisesittelyjä, mutta myös yleisiä asuntonäyttöjä. Meiltä saat kokonaisvaltaista palvelua myyntisuunnitelmasta uuteen kotiin muuttamiseen asti. Asuntoarvioimme on ilmainen ja stailaus kuuluu samaan hintaan välityspalkkiomme kanssa. Autamme tarvittaesa myös sisustussuunnittelussa.  Jos asunnossasi tarvitsee tehdä remonttia, maalausta tms. voit kysyä kustannusarviota Ukkoset Oy:ltä, jonka kanssa teemme yhteistyötä, www.ukkoset.fi. Jos olet ostanut tontin, voit kysyä heiltä myös talopakettia.

Ota meihin yhteyttä, asut sitten Porvoossa, Vantaalla, Helsingissä tai Espoossa, matka ei ole pitkä!

Asuntojen myyntikuntoon laittaminen

Stailaus on tärkeää, jotta myyntiin tulevien kohteiden kokonaisuudesta saadaan selkeä kuvaus. Esimerkiksi tyhjän tilan stailaus auttaa hahmottamaan mitä kalusteita tilaan voidaan sijoittaa. Tyhjä tila näyttää usemmiten pienemmältä kuin sama tila kalustettuna.  Asunnon kuvaukseen satsaamme paljon.

Suunnitteletko asuntosi myymistä?

Mikäli suunnittelet asuntosi myyntiä, ota yhteyttä meihin ja tilaa ilmainen arviokäynti. Tutustu myös stailauspalveluumme. Paneudumme asuntosi myyntiin sataprosenttisesti.

Meillä voi olla kohteellesi valmiina ostajaehdokas, sillä me myös etsimme asiakkaillemme erilaisia asuntoja, mökkejä ja tontteja.

Asuntomarkkinoilla on vilkasta, kysy ilmainen asuntoarvio!

Hinnasto

Välityspalvelu palkkiot

 

Huoneistot  3,50% (sis.alv) mukaan 10 muuttolaatikkoa ja tarvittaessa stailaamista, tai hinta sopimuksen mukaan.

Kiinteistöt  3,72% (sis. alv), mukaan 10 muuttolaatikkoa ja tarvittaessa stailaamista, tai hinta sopimuksen mukaan.

Vähimmäispalkkio 3720€ (3000€ + alv 24%)

Palkkiot lasketaan velattomasta myyntihinnasta.

Vuokravälityspalkkio on 1 kk:n vkr (sis. alv 24%)